Eilen söin paljon,voisin sanoa että jopa liikaa. Mutta myöhemmin kun kirjoittelin ylös mitä söin,huomasin että se oli melkeinpä sama määrä mitä "normaalisti ihmiset syövät".

-Tupla(king size),nuudeli pussi * 2,ei mitään isohkoja pusseja olleet,muutama pala minttukrokantti suklaata.

Aamusta söin heti ensimmäisen nuudelipussin, se tuntui ahdistavalle mutta oli kauhea himo syödä,klo 11 aamusta ei ole yleensä minulle se aika syödä - yleensä aamuisin ei tule syötyä mitään,muutama keksi ehkä kahvin kera. Iltapäivän aikana ähdin naamaan sitä suklaata,se oli todella,todella hyvää,mutta,siitä tuli huono-omatunto,ei sitä iloa kauan kestänyt. Ja illalla vielä toinen nuudeli pussi juustolla höystettynä kohti mahaa.

Syöminen on ollut mulle tosi nuoresta asti ongelma,12-13vuotiaana sairastin ensimmäisen kerran syömishäiriötä. Ala-asteella lapset ovat julmia, sain kuulla painostani,vaikka en ollut edes lihava olin normaali painoinen,siitä kun kehityin nopeammin kuin muut. Aloin kasvissyöjäksi,mutta sitten syöminen jäi koko ajan vähemmälle. Siitä se jäi päälle, suhtautumiseni ruokaan ei ole koskaan ollut,eikä ole nytkään normaali. Menee aikoja kun en syö lainkaan,mutta sitten tulee aika jolloin syön hiukan,toisinaan jopa paljon. Mutta juurikin edellä mainittu ruoka määrä on minulle paljon,en ole tottunut syömään tuollaista määrää päivässä. Mutta järjellä ajateltuna,tuo on lähellä normaalin ihmisen päivän ruokamäärää mitä syövät,mutta sekin sitten taas,että en osaa oikein päättää jääkö se sen "rajan" alle vai meneekö jopa päälle. Syömättä oleminen on minulle parasta, mutta silloin saattaa tulla pieni hassu ajatus siitä että syömättä ei jaksa kauan. Mandariini päivässä on hyvä. En laske kaloreita enään, yhteen väliin niitä tuli laskettua koko ajan,kaikesta,kalorimäärä ei saanut ylittää 1000kaloria/pvä. Siitä onneksi pääsi eroon,ei kylläkään ollut kovin helppoa mutta..

Toisilla syömishäiriö on vielä pahempaakin, uskoisin että se on itelläni vieläpä suhteellisen lievää. Laskin painoindeksi.org sivulla omani ja tulos on : Painoindeksi on: 16,4 - Merkittävä alipaino , On outoa että en pidä itseäni merkittävän alipainoisena,tai edes laihana. Toisinaan saatan olla omasta mielestäni hoikka. Painan tällä hetkellä 42kg äskeisen puntarilla käynnin mukaan,kilo on tullut painoa lisää. En ala siitä tällä hetkellä stressaamaan,mutta voi olla että jopa tuo yksi vaivainen kilo saa minut ahdistumaan ja tuntemaan itseni lihavaksi.

Ihannoin laihoja ihmisiä, mallit ovat yleensä aina laihoja, se asettaa nuorille ja muutenkin paljon paineita omasta ulkonäöstä, miksei mainoksissakin esimerkiksi voisi olla ihan täydellisen tavallisia ihmisiä, ihovirheineen, epätäydellisine hampaineen yms? Miksi niiden ihmisten tulee olla aina niin täydellisiä. Toki,hammastahna mainoksessa ihmisellä tulee olla hienot hampaat,mutta voisihan niissäkin edes pieni särö olla?

Ihannoin luita. Kuten aiemmin tuossa sanoinkin laihoista ihmisistä. itsessäni ihailen kuinka solisluuni,ranteeni,"lantionluut",kylkiluut yms näkyvät selvästi,osa vähän vähemmän mutta voisi sanoa että näkyvät melkein täydellisesti, toki rasvaa olisi vielä poltettavana hiven,mutta jaksaakko nähdä vaivaa kun on nyt jo suht kivan näköinen? On ihmisiä jotka kauhistelevat heitä joilla luut näkyvät,mutta on myös ihmisiä jotka ihannoivat tätä. Onko se sitten sairasta? Ei minun mielestäni, se on paljon terveellisempää olla kiinnostunut esim laihoista tytöistä kuin eläimistä. Se taas voi olla jonkun muun mielestä ok,mutta minusta se on sairasta.

Vaikka on laiha,syöminen on ongelma,vaikka välillä on syömättä ja sillä vahingoittaa (tietämättään tai tietoisesti) kehoaan,voi silti olla hyvinvoiva ja jaksava. Itseni on vain muistettava,pakotettava itteni välillä syömään. Mutta onneksi se ruoka maistuu aina ajoittain paremmin